Fiind o companie orientată spre client şi calitate, Vimetco Extrusion se străduiește în mod constant să îmbunătățească calitatea produselor și serviciilor sale.
Este unanim acceptat faptul că Managementul Calității aduce beneficii afacerilor, având în general un efect pozitiv asupra investițiilor, cotei de piață, creșterii vânzărilor, marjelor de vânzări, avantajului competitiv, precum și asupra evitării litigiilor.
Încă de la începutul activității, unul dintre obiectivele principale ale managementului Vimetco Extrusion a fost acela de a pune în aplicare un sistem de management al calității, dublat de o pregătire corespunzătoare a angajaților, ceea ce va rezulta într-o mai bună dezvoltare a companiei, oferind un cadru clar și previzibil pentru evoluția acesteia.
În octombrie 2009, Institutul de Standardizare din Israel ne-a acordat certificarea ISO 9001:2008, iar în 2018 am obținut certificarea ISO 9001:2015.
Principiile de calitate ISO 9001:2015 sunt, de asemenea, liniile directoare pentru furnizarea unui model cuprinzător pentru sistemele de management al calității, care poate face ca orice companie să devină competitivă.
În iunie 2011, am primit Certificatul de Conformitate a Controlului Producției în Fabrică, în conformitate cu cerințele Directivei privind produsele pentru construcții 89/106/CEE
http://vimetcoextrusion.ro/ro/sistemul-de-management-al-calitatii#sigProIdea1f9a5b81
Elemente ale sistemului de management al calității:
- Structura organizațională
- Responsabilități
- Metode
- Procese
- Resurse
- Satisfacţia clientului
- Îmbunătățire continuă
Sistemul nostru de Management al Calităţii (SMC) se bazează pe:
- formarea și calificarea personalului;
- controlul dezvoltării produsului;
- controlul documentației;
- identificarea și urmărirea produselor pe parcursul tuturor etapelor de producție;
- controlul și definirea producției și a procesului;
- definirea și controlul echipamentelor de inspecție, măsurare și testare;
- validarea proceselor;
- acceptarea produsului;
- controlul produsului neconform;
- instituirea unor măsuri corective și preventive atunci când apar erori;
- controlul etichetării și ambalării;
- manipulare, depozitare;
- înregistrări;
- tehnici statistice;
toate fiind supravegheate prin responsabilitatea managementului și audituri de calitate.